Gemeente Huizen

Gemeente Huizen

Werken bij Gemeente Huizen

HUIZEN: MOOIE STAD AAN HET WATER

In één van de mooiste gedeelten van 't Gooi ligt Huizen. Met haar centrale ligging aan de oever van het Gooimeer wordt Huizen omgeven door bos- en heidevelden. Dankzij het vele groen, de ruime opzet van de stad en de volop aanwezige recreatiemogelijkheden is Huizen een aantrekkelijke plaats om in te wonen en te werken.

De woongemeente.

De 42.000 inwoners van Huizen hebben het getroffen in hun gemeente, zij wonen verspreid over de historische kern (oude vissersdorp) en de stadskern (Oostermeent).
Aan de ene kant van Huizen ligt het fraaie strand aan de Zomerkade met een weids uitzicht over het Gooimeer. In de zomermaanden zijn het strand en de terrasjes vol met zon- en wateraanbidders en wordt op het Gooimeer volop watersport beoefend.
Aan de andere kant is volop bos en heide te vinden, waar de fietsers en wandelaars hun hart kunnen ophalen.
Voor de sportievelingen zijn er voldoende gelegenheden om sport te beoefenen, bijvoorbeeld in het aantrekkelijke sporthal-/zwembadcomplex, op de kunstskibaan of in het openlucht zwembad, Sijsjesberg, gelegen in een mooie natuurlijke omgeving.
Ook op winkelgebied valt er van alles te beleven, het winkelaanbod wordt steeds verder ontwikkeld en uitgebreid.
Aan ontspanning is ook gedacht, getuige het mooie Uitgaanscentrum Graaf Wichman, met o.a. bioscoop, theater, snookercentrum, bowlingbanen en diverse restaurants.

De werkgemeente.

De gemeentelijke organisatie heeft een dynamisch, daadkrachtig en dienstverlenend karakter en is een plezierige werkplek voor de ruim 300 medewerk(st)ers. Zij werken in drie diensten, te weten dienst Bestuur en Middelen, dienst Ruimtelijke Ordening en Openbare Werken en de dienst Maatschappelijke Zaken.
Net als de woongemeente Huizen is de werkgemeente Huizen volop in beweging en ontwikkeling.

WORDT U HUN NIEUWE COLLEGA?
WELKOM IN HUIZEN, MOOIE STAD AAN HET WATER!!

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Huizen?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Huizen (035-5281671)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Huizen per e-mail